Welkom bij Fluisterbox
Uw partner in geluiddempende omkasting voor warmtepompen

Bij Fluisterbox begrijpen we het belang van een comfortabele en stille leefomgeving. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van geluiddempende omkastingen voor warmtepompen, zodat u kunt genieten van de voordelen van een energiezuinig klimaatsysteem zonder overlast van lawaai.

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we streven ernaar om uw leefomgeving stiller en comfortabeler te maken door innovatieve oplossingen te bieden voor warmtepompgeluiden. 

We geloven dat iedereen recht heeft op een rustige leefomgeving, en we zetten ons in om dit te bereiken door middel van hoogwaardige geluiddempende omkastingen.

Wat we doen

Bij Fluisterbox ontwerpen en produceren we Fluisterboxen die specifiek zijn afgestemd op warmtepompen. Onze producten zijn vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit, en ze zijn ontworpen om het geluid van uw warmtepomp aanzienlijk te verminderen, zonder afbreuk te doen aan de prestaties. We combineren innovatief design met hoogwaardige, volledig gerecyclede  materialen om ervoor te zorgen dat onze klanten genieten van een stillere en meer ontspannen omgeving.

Waarom kiezen voor de Fluisterbox?

Deskundigheid

Ons team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring met warmtepompen. We begrijpen de complexiteit van warmtepompen en hebben specifieke expertise in geluidsbeheersing.

Klantgerichtheid

Bij Fluisterbox stellen we de tevredenheid van onze klanten voorop. We bieden persoonlijke service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u de juiste oplossing krijgt voor uw geluidsproblemen.

Kwaliteit

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Al onze Fluisterboxen zijn vervaardigd met duurzame materialen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste normen voldoen.

Milieuvriendelijkheid

We dragen ons steentje bij aan een duurzamere toekomst door energie-efficiënte oplossingen te bieden die niet alleen het geluid verminderen, maar ook het energieverbruik van uw warmtepomp optimaliseren.

Volg onze ontwikkelingen

Schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Stilte & Duurzaamheid voor jouw warmtepomp

FluisterBox B.V.

© 2024 · FluisterBox · Alle rechten voorbehouden.